Utomhus­produkter

En randig terassmarkis på ett svart trähus

Terassmarkiser

Utvändig solavskärmning

Valmöjligheterna är stora när det gäller solavskärmning för att skydda ert hem från solen. Samtidigt fungerar solavskärmning som ett energifilter på vintern och bevarar värmen inomhus. Bra både för hälsan, klimatet och plånboken!

Så många fördelar

I det nordiska klimatet med både mycket ljus och mörker är det viktigt att kunna reglera och variera det infallande ljuset. Våra olika typer av solskydd bidrar både till bättre inomhusklimat, men framförallt till vad vi kallar ljuskomfort. Inredningsdetaljer I kombination med funktion har aldrig varit tydligare än med våra solavskärmningslösningar.

Funktion & estetik

Funktionen är i fokus när man väljer typ av solskydd. Man ska därför alltid börja med att prioritera vilka behov, problem, krav och önskemål man har, så att man får rätt typ av produkt. Därefter kommer de angenäma valen av färg, form och design.

Värme, kyla & miljö

40 procent av sveriges energianvändning går till att värma upp och kyla ner fastigheter. Därför är det självklart att vi fokuserar våra produktsatsningar på energieffektivisering inom detta område. Med ett effektivt energifilter så som våra solskyddsprodukter kan de göra stor skillnad, både under vinter och sommar.

Hälsa & komfort

Sol, ljus och hälsa hör ihop! För att skapa hälsosamma och trivsamma inomhusmiljöer, behöver vi både släppa in och skärma av solen. Ett bra solskydd balanserar behovet av dagsljus och utblick med att reducera besvär I form av bländning, reflexer och övertemperatur.